Bezele perfecte

shutterstock_24825703mica

1. Preincalziti cuptorul la 110 grade C. Asezati hartie de copt in tava. Bateti albusurile de ou spuma.

2. Presarati bitartrat de potasiu peste albusuri si continuati sa bateti pana ce spuma devine batoasa.

3. Adaugati 250g de zahar, cate 20 de grame, pe rand, batand bine dupa fiecare. Tot zaharul trebuie sa se dizolve.

4. Folosind o spatula, adaugati zaharul ramas si vanilia fara sa mai bateti.

5. Puneti compozitie pentru bezele in tava folosind doua linguri. Coaceti 90 de minute.

6. Opriti cuptorul si lasati bezelele la racit in cuptor. Se pregatesc asa aproximativ 50 de bezele.

Poza principala

shutterstock_24825703mica.jpg

6 albusuri de ou
2g bitartrat de potasiu 
270g zahar pudra
5ml esenta de vanilie

Diafane si delicioase. Cine nu adora bezelele?
Numar de portii
15-20



Comments

comments

About the author

cmanager

Add Comment

Click here to post a comment

PUBLICITATE

© Copyright 2016 Burda Romania - Cel mai mare editor de reviste din Romania.
Toate drepturile asupra site-ului www.ecuisine.ro apartin Burda Romania.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.ecuisine.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Romania.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

PUBLICITATE