Biluțe din piept de pui și brânză

1.Pune pieptul de pui la fiert cu puțină sare. Când carnea este deja moale și se desface ușor, scurge apa și lasă-l să se răcească. 

2.Freacă untul cu brânza de vaci, dă prin mașina de tocat sau toacă la blender carnea de pui, apoi incorporeaz-o în crema de brânză, adaugă maioneza, usturoiul pisat bine și două linguri de alune pisate fin. Potrivește gustul de sare și piper. 

3.Acoperă un platou cu frunze de salată. Din acest amestec formează biluțe, tăvălește-le prin restul de alune pisate și pune-le pe platou. Așază printre ele boabe de struguri. 

4.Dă aceste bilute din piept de pui cu branza la rece pentru câteva ore înainte de servire pentru a prinde consistență.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Canape-uri cu brânză

Poza principala

bilute_mici.jpg

1 piept de pui

70 g alune

50 g unt

100 g brânză de vaci

1 lingură de maioneză

3 căței de usturoi

20 de boabe de struguri

frunze de salată

piper

sare

 

Rulouri pufoase cu merișoare și ghimbir

 

Surprinde-i pe cei dragi și cu un preparat delicios din piept de pui. Moale, fin și cu gustul dulce-acrișor al branzei, te vei opri cu greu din mâncat.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE