Biscuiti alb-negru

1.Freci spuma zaharul cu margarina inmuiata la temperatura camerei.Adaugi apoi oul si,treptat,faina cernuta.
2.Imparti aluatul in doua.In jumatate din aluat,incorporezi cacaua si framanti pana cand aluatul se coloreaza uniform.
3.Pe planseta presarata cu faina,intinzi separat cele doua aluaturi,in strat de 4-5 mm.Le tai in jumatate si suprapui aluaturile,alternand culorile,apoi presezi usor pe toata suprafata,pentru ca straturile sa adere intre ele.
Tai aluatulin forme dreptunghiulare,cu un cutit trecut prin faina sau cu ajutorul formelor pentru fursecuri.
4.Le asezi in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si le coci in cuptorul preincalzit,la foc mijlociu,timp de 20-25 de minute.
300 g margarina
150 g zahar pudra
1 ou
500 g faina
50 g cacao
faina pentru planseta
cate 1 lingura margarina si faina pentru tava
Numar de portii
40
Calorii
Facebook Comments

Balea Bianca

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE