Biscuiti BIO cu migdale

Incalziti cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeţi o tavă cu unt.
Sfaramati biscuitii graham si aranjati-i in tava.
Se presara migdale feliate peste biscuiti.
Într-o cratiţă mică, se topeste restul de unt. Atunci când untul este topit, se amestecă în zahăr brun şi vanilie pana se omogenizeaza. Se toarnă amestecul de unt în mod egal pe biscuiti graham în tigaie.
Se coc timp de 8-10 minute în cuptorul preîncălzit.
Taiati batoanele cat timp sunt calde.
Sarbatoriti vara cu aceste delicii gustoase!
12 biscuiti graham
1 ceasca migdale feliate
3 / 4 ceasca unt
1 cană zahăr brun
1 lingurita extract de vanilie
Deliciosi si usori, numai buni pentru un picnic BIO!
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE