Uncategorized

Biscuiti cu fructe si mirodenii

1. Preincalziti cuptorul la 200° si ungeti o tava cu ulei. Amestecati faina, praful de copt, mirodeniile, sarea si zaharul pudra intr-un bol. Adaugati margarina si amestecati-o in ingredientele uscate pana cand compozitia pare ca seamana cu firmiturile de paine.

2. Adaugati fructele si amestecati bine. Bateti oul si laptele impreuna adaugand apoi ingredientele uscate. Amestecati usor pana formati un aluat moale.

3. Puneti compozitia pe o suprafata presarata cu faina si neteziti-o. Taiati-o apoi in rondele sau patratele si aranjati-le in tava. Lasati la copt circa 12-15 minute. Serviti caldut cu miere sau branza rasa. 

Poza principala

h_01352669mica.jpg

500 g faina

1 lingura praf de copt

½ lingurita scortisoara

½ lingurita mirodenii amestecate

½ lingurita sare

80 g zahar pudra

90 g margarina

125 g amestec de prajitura cu fructe (sau o umplutura de fructe uscate la alegerea dumneavoastra)

1 ou

125 ml lapte

Biscuiti-cookies deliciosi.
Numar de portii
12
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE