Biscuiți cu mere

Într-un castron, bate ouăle cu un praf de sare, adaugă făina proaspăt cernută și amestecată cu praful de copt, zahărul, margarina, zahărul vanilat și un vârf de cuțit de scorțișoară. Curăță merele de coajă și semințe și taie-le cubulețe. Încorporează- le în amestecul de mai sus. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și așază cu lingura grămăjoare din aluat. Dă la cuptorul încins în prealabil pentru 10-15 minute.
 
TRUC. Folosește două tipuri de făină: 300 g clasică și 200 g de soia. Aceasta din urmă seamănă la gust cu nuca, dând o aromă deosebită biscuiților cu mere.

Poza principala

biscuiti_cu_mere_mica.jpg

4 mere
500 g făină
120 g zahăr
200 g margarină
4 ouă
1 plic praf de copt
3 pliculețe cu zahăr vanilat
scorţişoară
sare

Biscuiții cu mere sunt o gustare binevenită într-o pauză de lucru.
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE