Biscuiți cu nucă și ciocolată

1.Într-un castron, cerne făina cu amidon și zahărul pudră. Adaugă nucile măcinte și untul la temperatura camerei. Frământă toate aceste ingrediente până când obții un aluat bine legat. Acoperă-l cu folie și lasă-l la rece 30 de minute.

2.Întinde aluatul și taie dreptunghiuri potrivit de mari. Așază biscuiții cu nucă și ciocolată într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Lasă-i la cuptor, la foc moderat, 25 de minute.

3.După ce s-au răcorit, unge biscuiții cu nucă și ciocolată pe jumătate cu ciocolata topită la bain-marie împreună cu untul. Așază deasupra jumătăți de nucă și servește-i cu plăcere. Sunt delicioși!

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Biscuiti de ciocolata cu migdale si alune

Poza principala

biscuiti_nuca_mici.jpg

180 g făină 

30 g amidon de porumb

90 g zahăr pudră

45 g nuci măcinate

175 g unt

 

Pentru glazură:

200 g ciocolată

1 linguriță cu unt

100 g nuci

 

Biscuiţi cu alune şi glazură de ciocolată

Savurează acești biscuiți cu nucă și ciocolată lângă cafeluța de dimineață.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE