Biscuiti cu scortisoara si sofran

Inainte de a framanta aluatul pentru biscuiti, adauga scortisoara, cacaua si un varf de cutit de sofran. Intinde aluatul intr-o foaie mai grosuta si, cu ajutorul unor forme, taie braduti, omuleti si clopotei. Asaza-i intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa-le la cuptor aproximativ 20 de minute.

Separat, bate albusurile cu siropul de zahar. Adauga treptat zaharul pudra, pana cand obtii o compozitie omogena si tare. Trebuie sa fie atat de consistenta, incat sa se poata modela cu degetele. Las-o sa se odihneasca si sa se inmoaie putin.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

biscuiti-cu-scortisoara-si-sofran.jpg

Aluat pentru biscuiti
1 lingurita cu scortisoara
1 lingura de cacao
sofran

Pentru glazura:
2 albusuri
2 linguri cu sirop gros de zahar
700 g zahar pudra
colorant alimentar

Pentru a decora bradutii si globuletele, foloseste coloranti alimentari si, evident, putina imaginatie.
Numar de portii
8
Calorii
295
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE