Uncategorized

Biscuiți de casă cu ciocolată

1. Topește chipsurile de ciocolată la baie de aburi (sau în cuptorul cu microunde).

2. Cerne făina împreună cu praful de copt, sarea, cacaua și cafeaua instant. 

3. Freacă spumă untul cu zahărul până obții o cremă spumoasă, apoi adaugă ouăle și vanilia.

4. Încorporează mai departe amestecul de făină, chipsurile de ciocolată albă, dar și ciocolata topită la baie de aburi. 

5. Pune cu lingura aluatul de biscuiți de casă cu ciocolată pe tava tapetată cu hârtie de copt și coace până aluatul crapă ușor deasupra (maximum 15 minute).

6. Lasă biscuiții de casă cu ciocolată să se răcească și servește-i celor dragi sau pune-i la păstrare într-o cutie metalică sau un vas de sticlă cu capac.

 

Biscuiți cu parmezan și busuioc

Poza principala

biscuiti_de_casa_cu_ciocolata.jpg

240 g chipsuri de ciocolată

90 g făină

3 linguri cu cacao

1 linguriță cu cafea instant

¼ linguriță cu praf de copt

5 linguri cu unt la temperatura camerei

150 g zahăr

3 ouă mari

1 linguriță cu esență de vanilie

100 g chipsuri de ciocolată albă

sare

 

Biscuiti cu crema de menta

Adorați de copii, dar și de cei mari, biscuiții de casă cu ciocolată devin mai fragezi și gustoși de pe-o zi pe alta… dacă mai rămân, desigur!
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE