Biscuiţi fructaţi

1.Freacă margarina cu zahărul. Adaugă oul, sare, bicarbonatul stins în zeamă de lămâie, bucăţele de ciocolata și laptele.
 
2.Presară făina și frământă bine. Lasă-l la rece 30 de minute, după care întinde o foaie și taie rotunduri mari.
 
3.Așază-le într-o tavă unsă și tapetată cu făină. Coace la cuptor, cam 15 minute. După ce s-au răcorit, pudrează-le cu zahăr și unește-le între ele cu dulceaţă de caise.

Poza principala

biscuiti_fructati_mica.jpg

280 g făină

125 g margarină (sau unt)

175 g zahăr pudră

1 ou

1 vârf de cuţit bicarbonat

4 linguri cu lapte dulce rece

50 g ciocolată amăruie

1 linguriță cu zeamă de lămâie

dulceață de caise

sare

Când vrei să prepari un dulce delicios, prepară un aluat de biscuiți crocanți și umple-i cu gem de caise.
Numar de portii
8
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE