Uncategorized

Biscuiti “picanti”

1. Preincalziti cuptorul la 190°. Amestecati faina, zaharul, mirodeniile, bicarbonatul de sodiu si coaja de portocala intr-un bol mai mare. Amestecati margarina, ouale si mierea si adaugati compozitia peste cea cu ingrediente uscate. Amestecati pana formati un aluat (mai adaugati putina faina daca aluatul este lipicios sau putina apa daca acesta este prea uscat).

2. Faceti cateva rotocoale pe care aliniati-le pe o tava unsa in prealabil. Nivelati rotocoalele cu o furculita si lasati la copt circa 10 minute. Lasati biscuitii sa se raceasca si puneti-i intr-un borcan sau intr-o cutiuta pentru o pastrare cat mai buna. 

Poza principala

h_01352671mica.jpg

560 g faina
160 g zahar
1 lingurita scortisoara
½  lingurita nucsoara
1 ½ lingura bicarbonat de sodiu
2 linguri coaja de portocala rasa
125 g margarina topita
2 oua batute
1/3 cana (80 ml) miere

O gustare perfecta de servit la ceaiul de ora 5.
Numar de portii
40
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE