Blini de Paste

Amestecati drojdia cu apa, laptele, faina, galbenusurile, sarea, zaharul si untul topit. Mixati pentru 1 minut. Acoperiti cu folie de plastic si lasati sa creasca intr-un loc cald si uscat.

Separat, bateti albsurile spuma si adaugati-le peste aluatul crescut. Framantati.

Topiti restul de unt si ungeti o tigaie. Cu o lingura, puneti cate putina compozitie si prajiti pe ambele parti. Tineti blini calde cat le pregatiti pe celelalte.

Le puteti servi cu iaurt si sparanghel sau orice topping doriti.

Poza principala

h_01044805_mica.jpg

10 g drojdie instant
125 ml apa calduta
250 ml lapte
375 g faina
3 galbenusuri
un praf de sare
un praf de zahar
90 g unt, topit
3 albusuri
30 g unt

Aceste clatite sarate sunt perfecte ca aperitiv pentru orice masa speciala.
Numar de portii
30 de blini
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE