Bobițe delicioase cu friptură de vită

1.Taie carnea în felii subţiri și bate-o ușor cu ciocanul pentru șniţele. Condimenteaz-o cu sare și piper, după care trece-o prin ou bătut și pesmet. Rumenește fiecare bucată de carne în ulei încins.
 
2.Separat, amestecă maioneza cu muștarul. Subţiază cu vinul și oţetul și condimentează cu sare și piper. Adaugă usturoiul zdrobit.
 
3.Peste sosul astfel obţinut, pune feliile de carne rumenite bine, boabele de năut și puţină verdeaţă. Friptura se poate servi fie caldă, fie rece. E la fel de delicioasă.

Poza principala

bobite_delicioase_cu_friptura_de_vita_mica.jpg

    400 g antricot de vită fără os
    1 ou
    1 lingură cu pesmet
    1 cană năut fiert
    pătrunjel
    ulei
Pentru sos
    5 linguri cu maioneză
    1 lingură cu muştar
    5 căței de usturoi
    2 linguri cu vin
    1 lingură cu oţet
    de mere
    sare
    piper

Năut cu friptură de vită este o rețetă potrivită pentru mesele de duminică, în familie, sățioasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Calorii
405
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE