Bomboane cu nuci

1.Rupe ciocolata în bucăţele, după care topește-o la bain-marie. Adaugă margarina amestecând continuu, până se încorporează complet. Pune apoi gălbenușurile, zahărul pudră, zahărul vanilat și nucile măcinate.
 
2.Compoziţia astfel obţinută las-o la rece aproximativ 30 de minute. Cu palmele umede, modelează biluţe de dimensiunea unei nuci.
 
3.În mijlocul fiecărei biluţe, pune câte o vișină din vișinată. Tăvălește-le prin alunele tocate și servește-le după ce au stat la rece cam două ore. În mijlocul bomboanelor, poţi pune și o alună întreagă.

Poza principala

bomboane_cu_nuci_mica.jpg

300 g ciocolată menaj
150 g margarină
2 galbenusuri
2 plicuri zahăr vanilat
10 linguri cu zahăr pudră
10 linguri cu nuci
100 g alune
vișine din vișinată

Delicioase si usor de preparat, bomboanele cu nuci ideale pentru petrecerile cu multi invitati.
Numar de portii
8
Facebook Comments

alexandra.badita

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE