Uncategorized

Borș de ciuperci

1.Taie ceapa mărunt și câteva ciuperci. Pune-le la înăbușit în două linguri cu ulei, tot atâta apă și un praf de sare. Amestecă din când în când, adaugă carnea tăiată în bucăţi.
 
2.Când carnea și-a schimbat culoarea, adaugă apă (2,5 l), apoi morcovul şi pătrunjelul tăiate cubuleţe. Lasă să fiarbă la foc mic. Pune ciupercile și cartofii tăiaţi cuburi.
 
3.Când carnea e fiartă și legumele bine pătrunse, pune borș după gust, fiert separat. Mai lasă cinci minute, stinge focul și adaugă leușteanul tocat fin.

Poza principala

bors_de_ciuperci_mica.jpg

500 g piept de porc
2 cutii ciuperci
1 ceapă
2 cartofi
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
borş
1 legătură de leuştean
sare
ulei

Dacă vrei să încerci un borș de prin zona Munteniei, alege-l pe cel de ciuperci. O să te cucerească gustul și aroma!
Numar de portii
8
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE