Bors de legume

1: Inabusa ceapa si radacinoasele taiate cubulete in doua linguri cu ulei si putina apa. Stinge cu bulion si lasa un minut pe foc. Adauga 2 l de apa. Lasa la fiert.

2: Cand da in clocot, adauga cartofii si ardeiul taiat cubulete. Spre final, adauga o lingura cu ulei si rosiile uscate si decojite taiate cubulete. Acreste cu bors, fiert separat dupa gust. Mai lasa pe foc cateva minute.

3: Serveste  cu patrunjel verde tocat deasupra sau/si leustean acest bors cu legume .

Bors moldovenesc de fasole alba

Cornulete cu aluat de bors

Poza principala

bors_de_legume_400.jpg

2 cartofi mari

3-4 morcovi

1 radacina de patrunjel

1 pastarnac

1 ardei gras

2 cepe

2-3 rosii

2 linguri cu bulion

2-3 rosii uscate

ulei

bors 

patrunjel verde

Iata o ciorba cu legume gustoasa si racoritoare, care merge servita atat calda, cat si rece.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE