Borș de miel cu verdeață

1. Spală carnea în apă rece, tai-o în bucăţi potrivite și pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea în 1-2 clocote și adună spuma de câte ori este nevoie.

2. Adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel și ceapa, toate tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cartofii tăiaţi cubuleţe și orezul spălat.

3. La final, acrește cu borșul fiert separat și aromatizează cu verdeaţa tocată fin. Serve;te borșul de miel cu verdeață imediat.

 

Truc. Călește legumele tăiate în puțin ulei încins înainte de a le adăuga în supa de carne de miel. Pregătite în acest mod, legumele vor da gust mult mai bun preparatului final.

credit foto: © Lilyana Vynogradova – Fotolia.com

 

Ruladă de miel cu spanac

Poza principala

bors_de_miel_cu_verdeata_fotolia_43937798_subscription_xxl.jpg_c_lilyana_vynogradova_-_fotolia.com-mica.jpg

1 kg coaste de miel

2 l apă

2 morcovi

1 rădăcină de pătrunjel

3-4 cartofi

1 ceapa

3 linguri cu orez

1 l borş

pătrunjel verde

leuştean

sare

 

Pulpă de miel cu rozmarin

Pregateste pentru masa de Paste reteta de bors de miel cu verdeata.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE