Bostanel cu prosciutto si ou

1. Potriviti cuptorul la 190 de grade. Taiati bostanelul in parti egale, inele groase, taindu-le capetele. Scoateti semintele si pulpa. Puneti inelele intr-o tava. Dati-l cu unt si condimentati-l. Acoperiti cu folie de aluminiu. Coaceti in cuptor 30 de minute.

2. Aranjati feliile de prosciutto inauntrul fiecarei bucati de bostanel, suprapunand feliile si incercand sa nu ramana spatii neacoperite. Spargeti un ou in fiecare inel. Coaceti pentru 20-25 de minute pana cand ouale s-au facut bine.

3. Condimentati bine si serviti cu rosii rumenite si cartofi noi.

Poza principala

rexfeatures_716007e_mica.jpg

1 bostanel, aprox. 1.5kg, bine spalat
30g unt
sare si piper negru proaspat macinat
12-16 felii de prosciutto
6 oua mari
rosii rumenite si cartofi noi, pentru servire

Puteti, desigur, folosi dovelcei obisnuiti, numai ca ii veti taia transversal.
Numar de portii
6
Calorii
99
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE