Uncategorized

Bouillabaisse

bouillabaisse.jpg

Tocana de peste traditionala franceza, originara din Marsilia. Poate fi gatita in mai multe feluri, insa bouillabaisse traditionala are cel putin trei feluri de peste, dar si legume si diferite mirodenii, de la coaja de portocala, la usturoi si sofran.

Retete cu peste:

Peste cu sos de soia – Aduceti bucataria asiatica la voi in bucatarie, gatind pestele vostru preferat in acest mod.

Masala de eglefin – Folositi file de eglefin congelat pentru aceasta mancare condimentata, sau file de merluciu daca preferati.

Peste prajit cu sparanghel, cuscus si sos de zmeura – Sosul de zmeura il va face pe cel drag sa te iubeasca si mai mult.


Salau in sos de ciuperci si vin
– Salaul este una din cele mai gustoase si usor de preparat specii de peste.

Placinta de peste cu piure de cartofi – Inainte de a folosi merluciu in aceasta reteta ungeti-l cu unt si coaceti-l la cuptor timp de 15 minute (reteta de baza).

Peste prajit cu sparanghel si crema de lamaie – Impresionant pentru o cina cu musafiri. Nu vor pleca fara reteta!

Broccoli si ton gratinat – Pastele si tonul se completeaza de minune. Iar broccoliul ofera o savoare deosebita acestui preparat.

Merluciu prajit cu sos cremos de arpagic – Inainte de a folosi peste in aceasta reteta, ungeti-l cu unt si coaceti-l la cuptor timp de 15 minute (reteta de baza).

vezi aici si alte retete cu peste

Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE