Branza de capra cu jeleu de coacaze rosii

1. Incingeti cuptorul. Taiati fin partea de deasupra a fiecarei bucati de branza de capra. Puneti-le pe o tava solida, cu partea taiata in jos.

2. Intre timp, feliati si curatati merele si tocati telina. Asezati-le pe cate o farfurie, alaturi de rucola.

3. Ungeti fiecare ciuperca cu ulei si puneti-o in tava, alaturi de branza si de feliie de paine. Dati la cuptor. Painea se va face prima, amintiti-va sa o intoarceti dupa un minut. Dupa ce painea este prajita, scoateti-o, apoi intoarceti ciupercile. Dupa 2 minute, scoateti si ciupercile si puneti-le pe fiecare felie de paine. Dupa alte 2 minute, scoateti branza si puneti-o peste ciuperci.

4. Asezati cate un sandvis cu branza si ciuperci pe fiecare farfurie, puneti jeleul de coacaze peste branza si stropiti salata cu putin ulei de masline, daca doriti.

Poza principala

rexfeatures_1170621l_mica.jpg

2×100 g branza de capra
2 lingurite ulei de masline
2 ciuperci mari, curatate
2 felii de paine toast
1 mar
1 tulpina de telina
o mana frunze de rucola
2 lingurite de jeleu de coacaze rosii

Fie ca doriti un aperitiv sau o gustare mai altfel, aceasta este cu siguranta cea mai tare idee.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE