Deserturi Slowly Veggie Uncategorized Vegetarian

Brioșe cu afine și făină de migdale

Dietă fără gluten? Este greu dar nu imposibil, avem pentru tine cele mai apetisante idei.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 12

Ingrediente:

  • 300 g făină de migdale (din midale măcinate grosier)
  • 2 lingurițe praf de copt fără gluten sau 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 4 ouă
  • 60 ml ulei macadamia/ ulei de cocos
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 2 lingurițe miere de albine/ sirop de agave
  • 1 măr roșu tăiat în cuburi
  • 200 g afine congelate

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 170 ° C.
  2. Se amestecă făina de migdale și praful de copt într-un bol mare.
  3. Se adaugă ouăle, uleiul, scorțișoara și mierea de albine pentru a forma un aluat.
  4. Adăugați merele și afinele.
  5. Se distribuie amestecul în formele de brioșe tapetate cu hârtie de brioșe.
  6. Se dă totul la cuptor timp de 35-40 minute.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE