Brioșe cu brânză și roșii

1.Cerne făina într-un acstron împreună cu praful de copt și sare după gust. 

2.Încorporează iaurtul, bine scurs de zer, oul bătut în prealabil, untul, brânza rasă (sau cașcavalul), sare și cimbru după gust.

3.Toarnă compoziția de brioșe cu brânză și roșii în formele tapetate cu hârtie de copt sau unse cu ulei și pudrate cu făină, așază în mijloc o roșie și dă la cuptor pentru jumătate de oră.

 

Sugestie. Pentru un plus de gust, adaugă pe lângă brânza telemea rasă (sau cașcaval) o lingură de parmezan ras ori brânză Gouda (pe care o poți cumpăra din orice supermarket).

 

Brioșe cu dovlecei și brânză

Poza principala

fotolia_60848150_subscription_xl.jpgc_maksim_shebeko_-_fotolia.com_mica.jpg

1 ou

150 g iaurt simplu gras

200 g făină tip 000

1 linguriță cu praf de copt

40 g unt topit și răcorit

4 linguri cu brânză telemea/cașcaval

6 roșii cherry

cimbru

sare

 

Cartofi copţi umpluţi

Rețeta de brioșe cu brânză și roșii este și ușor de pregătit, și rapidă, așa că nu-ți rămâne decât să le pregătești chiar azi celor dragi.
Numar de portii
5-6 bucati
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE