Briose cu branza si ierburi

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti o tava de briose cu unt.

2. Amestecati toate ingredientele uscate, pastrand putina branza si ierburi.

3. Amestecati cu un mixer ouale, laptele si uleiul. Adaugati compozitia peste ingredientele uscate si amestecati bine pana se omogenizeaza. 

4. Folosind o lingura, puneti amestecul in tava si presarati branza si ierburile pastrate peste fiecare briosa. Coaceti pentru 30 de minute pana se rumenesc. Serviti cu unt.

Poza principala

h_01489467_400.jpg

500 g faina
5 g praf de copt
1 lingurita legume deshidratate maruntite
75 g blue cheese, taiata cubulete
cate o mana de: arpagic, coriandru si busuioc, taiate
2 oua, batute
250 ml lapte
65 ml ulei de masline
125 g branza de capra, rasa

Ce aroma, ce minunatie culinara! Cu siguranta veti savura din plin aceasta reteta.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Gustoase si destul de rafinate. Desi ma asteptam , din cauza branzei sa fie usor sarate, nu sunt. Dar se poate remedia. Culoarea… nu iese asa..aurie, precum in poza. Putin sofran poate ar ajuta. Nu am avut arpagic(era vorba de chives..sau arpagic??) asa ca am ras fin o ceapa rosie. Oricum,per total, ca prima incercare, a meritat.
  • Chives=arpagic. Se gaseste destul de greu, dar mai apare prin cotloane neumblate de piete sau hipermarketuri. Ne bucuram ca ti-au placut:)

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE