Briose cu esenta de cafea

Pasul 1: Amesteca ouale cu laptele batut, uleiul, esenta de cafea si zaharul vanilat.

Pasul 2: Separat amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si un praf de sare. Combina usor cele doua compozitii.

Pasul 3: Adauga coniacul, nucile macinate, scortisoara, amestecand usor. Umple doar pana la jumatate formele de copt tapetate cu hartiile speciale pentru briose.

Pasul 4: Presara fulgii de ciocolata, si cafeaua si da la cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Poza principala

briose_cu_esenta_de_cafea_400.jpg

4 oua
250 ml lapte batut
120 ml esenta de cafea
400 g faina
180 ml ulei
210 g zahar
2 linguri cu cacao
3 plicuri zahar vanilat
1/2 lingurita cu praf de copt
1 lingurita cu bicarbonat
1/2 lingurita cu scortisoara
50 g nuci macinate
50 ml coniac
fulgi de ciocolata
boabe de cafea zdrobite
sare

Un desert pufos si extrem de gustos.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE