Briose cu gem de capsuni

1. Setati cuptorul la 180 grade C.

2. Frecati impreuna untul cu zaharul si esenta de vanilie pana crema devine usoara si pufoasa. Adaugati faina alba si faina de porumb, gradual, si amestecati pana se omogenizeaza.

3. Umpleti spritul cu amestecul preparat si umpleti fiecare hartiuta pentru briosa, lasand un mic spatiu in centru. Coaceti pe raftul din mijloc al cuptorului, in tava speciala pentru briose, timp de 15-20 de minute.

4. Scoateti din cuptor si lasati-le la racit. Umpleti spatiile din mijloc cu gem de capsuni. Pudrati cu zahar pudra. 

Poza principala

rexfeatures_435110hmica.jpg

250g unt
90g zahar pudra
cateva picaturi de esenta de vanilie
200g faina alba
60g faina de porumb
4-5 linguri de gem de capsuni
zahar pudra 
sprit
12 hartiute pentru briose

Un desert potrivit pentru cafeaua de dimineata. Indulceste orice chiar si o zi mohorata.
Numar de portii
15-18
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE