Uncategorized

Briose de Paste

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti tavitele de briose cu unt si asezati chesele.

Intr-un bol, mixati zaharul cu untul pana obtineti o compozitie cremoasa. Separat bateti ouale cu laptele. Puneti ingredientele uscate si compozitia de lapte si oua peste cea de unt, treptat, si mixati energic. Adaugati zeama si coaja de citrice. Cu o lingura, puneti compozitia in chese, umplandu-le 3/4.

Coaceti pentru 20 de minute sau pana cand briosele sunt ferme si rumene. Lasati-le sa se raceasca 5 minute in tava, apoi puneti-le pe un platou. Presarati zahar pudra, daca doriti.

Pentru icing: amestecati zaharul cu zeama de portocale pana obtineti o pasta, apoi spritati pe fiecare briosa.

Poza principala

h_01044795_mica.jpg

125 g unt, la temperatura camerei
200 g zahar
400 g faina
2 lingurite praf de copt
1/4 lingurita sare
2 oua
125 ml lapte
1 lingurita zeama de lamaie
1 lingurita zeama de portocala
2 lingurite coaja rasa de lamaie
2 lingurite coaja rasa de portocala
Pentru icing:
125 g zahar
30 ml zeama de portocale
Pentru decor:
coaja rasa de lamaie si portocala, data prin zahar

Daca v-ati plictisit de clasicul cozonac, iata ce minunatie dulce puteti pregati.
Numar de portii
24
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE