Uncategorized

Briose de somon afumat si marar

1. Setati cuptorul la 180 grade C. Amestecati somonul si mararul si impartiti in 11 sau 12 parti.

2. Bateti usor ouale, smantana si piperul negru si turnati peste somonul din forme. Coaceti pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 20-25 de minute.

3. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 5 minute apoi scoateti briosele din forme si puneti-le pe un platou sa se raceasca complet.

4. Garnisiti cu putina smantana grasa, o feliuta de lamaie si marar.

Poza principala

rexfeatures_567060fmica.jpg

100g somon afumat, taiat marunt
2 linguri marar proaspat, tocat
2 oua
100ml smantana
piper negru proaspat macinat
smantana grasa, felii de lamaie si marar pentru decor
Tava de briose, unsa bine cu unt (11-12 forme)

Un pranz destul de consistent, dar mai ales sanatos.
Numar de portii
11-12
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE