Briose pufoase cu prune si ricotta

Spala prunele, sterge-le cu un servet si taie-le in felii subtiri.

Intr-un castron, mixeaza ouale cu untul si esenta de rom. Incorporeaza faina amestecata cu zaharul, sare si praful de copt.

Adauga laptele si ricotta si amesteca cu mixerul cel mult doua minute.

Toarna compozitia in formele de briose tapetate cu chese. Asaza deasupra felii de prune. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-35 de minute.

Poza principala

shutterstock_54403384_mica.jpg

10 prune  
250 g ricotta (sau branza de vaci)   
4 oua  
160 ml lapte
150 g unt  
500 g faina  
200 g zahar  
1 pliculet cu praf de copt  
1 fiola cu esenta de rom  
sare

Un deliciu dulce cu prune, extrem de usor de preparat.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE