Brioşe-turnuleţ

1. Bate ouăle cu uleiul. Adaugă laptele, după care încorporează făina amestecată cu praful de copt și sare.

2. La final, adaugă măslinele tăiate mărunt. Toarnă compoziţia în formele de brioșe unse cu unt și tapetate cu făină. Coace la cuptor, la foc moderat, cam 25 de minute.

3. Între timp, freacă smântâna cu brânzeturile și potrivește gustul de sare. Lasă la rece cel puţin 30 de minute.

4. După ce s-au răcit aceste brioșe, taie-le pe jumătate și umple-le la mijloc cu puţină cremă de brânzeturi. De jur împrejur, pune frunzuliţe de pătrunjel. Briosele turnulet  vor arăta senzaţional!

Briose aperitiv cu oua de prepelita

Poza principala

23-07-2012_1.jpg

    100 g smântână
    100 g cremă de brânză
    100 g brânză brie
    100 g brânză de capră
Pentru brioșe
    100 g măsline
    250 g faină integrală
    1 plic praf de copt
    2 ouă
    75 ml ulei de măsline
    150 ml lapte
    1 linguriță cu unt
    sare

Brioșele-turnuleț sunt un antreu și foarte gustos, și foarte arătos. Încearcă rețeta și vei culege laude!
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE