Broccoli cu legume si friptura

1. Incalziti o tigaie. Unge fripturi cu ulei si puneti-le in tigaia foarte incinsa. Micsorati flacara si gatiti friptura cum va place. Lasati deoparte pe aragaz.

2. Rumeniti baconul si scurgeti-le de uleiul in exces pe un servet de bucatarie.

3. Caliti dovlecelul, broccoli, fasolea si usturoiul pentru cateva minute, in aceeasi tigaie in care ati gatit baconul. Adaugati supa de pui, otetul balsamic si zaharul si mai lasati 3 minute, amestecand. Puneti deoparte si adaugati busuiocul. Serveste imediat.

Poza principala

h_00773282_400.jpg

400 g fripturi de porc/vita

2 fasii de bacon, taiate

200 g dovlecei, taiati pe diagonala

200 g broccoli buchetele

200 g fasole verde

125 ml supa de pui sau legume

2 catei de usturoi, zdrobiti

1 lingurita otet balsamic

o mana de frunze de busuioc, rupte

un varf de cutit de zahar

ulei

Delicios, sanatos si usor de preparat. Perfect pentru un pranz in familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE