Bruschete în crusta de ou

1. Într-un castron, pune brânza rasa, doua oua batute, câteva fire de ceapa tocate, sareaza și pipereaza.

2. Amestecul nu trebuie sa fie nici prea lichid, nici foarte uscat. Mai adauga un ou batut sau brânza rasa astfel încât compoziția sa fi e legata.

3. Încinge ulei într-o tigaie. Unge feliile de pâine cu compoziția de ou și așaza-le cu fața în jos. Ține-le câteva minute, pâna ce capata o culoare aurie.

4. Cu o paleta, întoarce feliile și prajește-le pâna ce pâinea capata o culoare apetisanta. Scoate-le pe un șervet de hârtie și servește-le imediat.

 

Bruschete cu crema de branza

Poza principala

bruschete_mici.jpg

1 pâine feliata

1 legatura de ceapa verde

200 g brânza Gruyère

2-3 oua

sare

piper

ulei

 

Bruschete

Mic-dejun de rasfaț.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE