Bruschete cu brânza

1. Taie bagheta în felii, unge-le cu putin ulei de masline amestecat cu oregano și prajește-le în cuptor. 

2. Separat, calește ceapa tocata fin. Dupa ce s-a racit adauga roșiile tocate cât mai marunt. Potrivește gustul de sare și piper și presara oregano. 

3. Așaza pe fiecare felie câte o felie de brânza, iar deasupra amestecul de roșii și ceapa. 

4. Servește-le imediat sau daca vrei poti sa le bagi câteva minute la cuptor.

 

Salata Capri calda

Poza principala

bruschete_cu_branza_mica.jpg

1 bagheta

300 g brânza telemea

4 rosii

1 ceapa

ulei de masline

sare

piper

oregano

 

Salată caldă de creveţi

Vrei să-ți potolești rapid senzația de foame? Ai găsit rețeta potrivită!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE