Bruschete cu pește

1. Taie discuri din miez de pâine cu ajutorul unei forme sau al unui pahar cu gura medie.

2. Fierbe tare ouale în apa cu sare. Scurge uleiul din conserve și îndeparteaza cu atenție oasele de pe șira spinarii.

3. Freaca spuma crema de brânza cu mascarpone, sareaza dupa gust și adauga mararul tocat marunt.

4. Unge feliile de pâine cu crema de brânza, așaza deasupra câte o jumatate de sardina, presara deasupra galbenuș fiert și servește bruschetele cu frunze de salata proaspata stropite cu zeama de lamâie.

 

SUGESTIE. Ca bruschetele sa fie mai crocante, dupa ce le-ai taiat, prajește-le pe grill sau într-o tigaie unsa cu puțin ulei de masline!

 

Dorada pe pat de legume

Poza principala

bruschete_cu_peste_mica.jpg

2 cutii sardine în ulei picant

200 g crema de brânza

1 lingura mascarpone

2 oua

1 pâine toast de secara

salata

zeama de lamâie

sare

 

Pastă de pește

Delicate și rafinate, ideale pentru o gustare cu ștaif.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE