Bucatarasul cel dibaci

Un restaurant fara “fite”, care nu te considera client ci te trateaza ca pe un prieten. Un prieten, la care esti invitat permanent la pranz si la cina, un prieten al carui telefon si a carui usa îti sunt mereu deschise, un prieten care-ti pune permanent casa la dispozitie pentru a petrece la orice eveniment din viata ta, care consideri ca merita a fi sarbatorit. Un prieten care-ti pune pe masa tot ce are mai bun, gandindu-se în acelasi timp la buzunarul tau. Și daca tu nu ai timp sa vii la el, vine el la tine. Acasa sau la birou, ingrijindu-se ca zilnic sa mananci “proaspat, bun si sanatos”, pe alese si pe saturate.

Este un restaurant la fel ca celelalte dar totusi ALTFEL. Altfel, prin caldura si discretia cu care te primeste si te serveste, prin preocuparea permanenta de a-ti oferi doar lucruri proaspete, gustoase si, lucru foarte important, la preturi de bun simt. Altfel prin faptul ca este dispus sa-ti ofere orice preparat iti doreste apetitul, doar sa-i spui ce vrei cu 48 de ore înainte. Cu altfel de proprietari, pentru care prima ta vizita se vrea a fi inceputul unei lungi si durabile prietenii.

Poza principala

dibaci.jpg

Adresa
Str. Olteni nr. 3, sector 3
Telefon
0213.20.32.69

Luni, cu 50 de lei, mananci bine si bei cat vrei la Bucatarasul cel dibaci. In plus, restaurantul are oferte speciale pentru catering.

Website
http://www.bucatarasul.ro
Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE