Bucatini cu piept de pui

1. Se pune pieptul la fiert (puteti adauga si legume pentru a obtine ulterior o supa din zeama ramasa) impreuna cu un praf de sare. Cand este gata se scoate, se lasa sa se raceasca putin si se taie in bucati de marime medie.
2. Intre timp se pune multa apa la fiert impreuna cu sare grunjoasa. Cand incepe sa faca bulbuci se adauga pastele si se lasa sa fiarba 8 minute. Se iau de pe foc, iar cu ajutorul unui polonic se pune deoparte putin din lichidul in care au fiert. Se adauga apoi putina apa rece peste ele, pentru a opri fierberea, si se strecoara.
3. Untul se imparte in doua parti egale. Se pune una dintre jumatati la topit si se adauga pastele impreuna cu lichidul pastrat. Se tin pe foc 1-2 minute si se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de piept se calesc putin in cealalta jumatate de unt si se sting cu sos de rosii. Se adauga busuiocul maruntit si se condimenteaza cu sare si piper.
4. Se servesc pastele calde, cu sos de rosii si piept de pui, cu mult parmezan deasupra.
250 g paste bucatini
sare grunjoasa
100 g unt
piper
400 g piept de pui
100 ml pasata de rosii
1 legatura busuioc proaspat
parmezan
Combinatia paste de calitate + sos de rosii + busuioc proaspat + parmezan e cum ii vorba ceea americaneasca „made in heaven”. Asa ca va poftesc la o portie de „delicios”.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

3sisterscooking

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE