Uncategorized

Budinca aburita

1. Bateti untul sau margarina cu un mixer sau manual pana cand amestecul devine pufos. Adaugati ouale pe rand si bateti compozitia pana aceasta devine bine inchegata. 

2. Presarati faina, bicarbonatul de sodiu si sarea in trei reprize, amestecand compozitia intre timp. Aveti grija sa nu taiati compozitia.

3. Apoi amestecati fructele confiate si morcovii pana cand acest amestec devine maroniu, dupa care scurgeti stafidele inmuiate si adaugati amestecul la umplutura propriu-zisa.

4. Puneti compozitia in 2 boluri de email unse. Puneti fiecare dintre aceste boluri intr-o oala umpluta cu o treime de apa fierbinte. Acoperiti oalele cu cate un capac si lasati sa se coaca timp de 1 ora. A se servi cu smantana dulce sau frisca. 

Poza principala

h_01335585mica.jpg

250 g unt sau margarina
2 oua
750 g (2 cani) faina
45 g (3 linguri) bicarbonat de sodiu
sare
454 g (1 borcan/sticla) fructe confiate 
250 g (1 lingura) morcovi rasi
250 mg (1 lingura) stafide fierte in 375 ml (1 ½ cana) de apa fierbinte

Acest desert delicios se face aproape la fel ca painea aburita.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE