Budincă cu legume la grătar

1. Încinge cuptorul şi între timp spală legumele, curăţă ardeii de seminţe şi cotor, taie-i în două, iar vinetele şi dovleceii în felii groase pe lungime.

2. Pune o tavă cu hârtie pergament sau folie de aluminiu sub grătar şi pe grătar pune legumele. Presară un praf de sare şi unul de piper şi stropeşte-le cu ulei. Dă la cuptor pentru 20 de minute, punând grătarul cât mai jos.

3. Cât timp se fac legumele, bate gălbenuşurile cu sare, adaugă o lingură cu ulei, apoi făina şi la sfârşit incorporează albuşurile bătute spumă. 

4. Scoate legumele şi lasă-le să se răcească, după care taie-le în bucăţi mici şi incorporează-le în aluat. Unge o tigaie cu ulei şi toarnă amestecul. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Serveşte cu frunze proaspete de busuioc.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Budincă de carne

Poza principala

budinca_mica.jpg

6 ouă

1 ardei gras roşu

1 ardei gras galben

4 linguri de făină

1 dovlecel

1/2 vânătă

3 linguri cu ulei de măsline

busuioc

piper

sare

 

Budincă de bulgur

Săţioasă şi delicioasă, se poate servi şi rece, fiind perfectă pentru o masă în familie, la picnic.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE