Budincă cu legume

1.Spală ciupercile, curăţă-le, opărește-le, scurge-le bine și taie-le în felii potrivit de groase.

 

2.Separat, rumenește o lingură cu făina în untul topit. Mare grijă să nu se ardă! Stinge cu lapte până obţii un sos de consistenţa unei smântâni mai groase.

 

3.După ce s-a răcorit, pune ouăle bătute bine, brânza rasă, un praf de sare și smântâna.

 

4.Adaugă ciupercile, măslinele fără sâmburi și tăiate rondele, șunca și ardeii grași cubuleţe. Amestecă ușor și toarnă compoziţia astfel obţinută într-o formă unsă cu unt și tapetată cu pesmet.

 

5.Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 45 de minute.

Poza principala

budinca_cu_legume_mica.jpg

2 ardei graşi

500 g ciuperci

100 g măsline verzi fără sâmburi

200 g şuncă

1 lingură cu făină

1 lingură cu unt

1 ceşcuţă cu lapte

2 ouă

2 linguri cu brânză telemea rasă

200 g smântână

sare

pesmet

Budinca cu legume este un preparat ușor de făcut, gustos și sățios.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE