BUDINCA DE BRIOSE CU VISINE

1. Preincalzeste cuptorul la 4/180 grade C.
2. In 6 forme de copt termorezistente de aproximativ 250 ml, imparte in cantitati egale, briosele, ciocolata si visinele si pune-le pe o tava de copt.
3. Amesteca la mixer smantana, ouale si zaharul pudra si zaharul brun, apoi, din amestecul obtinut, toarna in fiecare forma.
4. Apasa usor briosele pentru a se imbiba cat mai bine si lasa-le sa stea 10-15 minute.
400 g briose , taiate bucati mici,
– 200 g ciocolata alba, rupta bucari mari,
– 500 g visine scurse din compot, fara samburi!,
– 350 ml smantana,
– 5 oua,
– 200 g zahar pudra,
– 2 lingurite zahar brun.
Aceasta este reteta mea preferata
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE