Budinca de ciocolata amaruie

1. Amesteca faina cu laptele rece, pe care îl torni putin câte putin amestecand usor ca sa nu se formeze cocoloase.

2. Pune într-o craticioara zaharul, ciocolata rupta în bucatele si untul. Lasa la foc mic pâna ce se topeste.

3. Toarna usor amestecul de lapte si aromatizeaza cu esenta de vanilie.

4. Amesteca pâna când începe sa se întareasca, aproximativ 5-6 minute, apoi umple formele de budinca. Lasa sa se raceasca si baga-le în frigider.

5. Dupa doua ore, rastoarna budinca pe farfurioare si serveste cu frisca si fructe de padure.

TRUC. Pentru a scoate cât mai usor budinca din forme, scufunda fundul acesteia în apa clocotita pentru 2-3 secunde.

 

Crema de banane

Poza principala

178iii_mica.jpg

1 l lapte

100 g ciocolata amaruie

175 g zahar

100 g faina

100 g unt

200 g frisca

esenta de rom

fructe de padure

 

Budincă vanilată

Pentru ca orice masa trebuie sa se termine cu un desert delicios. Încearca aceasta minunata budinca de ciocolata.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE