Budinca de ciocolata cu coniac

1. Decupati in forme patrate hartia de pergament, mai mari decat inelele pentru copt. Puneti pe fiecare patrat de hartie cate un inel, intr-o tava. Ungeti cu unt fiecare fiecare inel si puneti hartie si pe peretii inelelor.

2. Topiti ciocolata si untul impreuna, apoi adaugati peste ele coniacul si zaharul pudra. Puneti usor amestecul de ciocolata peste albusurile batute spumă si amestecati.

3. Impartiti amestecul si turnati-l in inele. Coaceti pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 10 minute. Puneti inelele pe o farfurie, retrageti hartia de sub ele, apoi indepartati inelele din jurul budincilor. Serviti imediat.

Poza principala

rexfeatures_568000gmica.jpg

unt topit pentru uns tava
250g ciocolata neagra
100g unt
3 linguri de coniac
3 linguri zahar pudra
6 albusuri de ou, la temperatura camerei
6 x 7cm, inele pentru copt
hartie de copt

Aceasta budinca se serveste imediat.
Numar de portii
6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE