Budinca de ciocolata topita

1. Puneti inelele pentru gatit intr-o tava, peste hartia de copt. Ungeti bine unt in interiorul inelelor, fara sa miscati inelele apoi puneti tava la frigider pentru ca untul sa se aseze.

2. Topiti ciocolata cu untul. Cu atentie, inglobati albusurile. Continuati sa amestecati cu atentie pana la omogenizare. Puneti apoi amestecul in inelele pentru gatit pana le umpleti si lasati-le la rece timp de 2 ore sau peste noapte.

3. Setati cuptorul la 200 grade C. Puneti tava in cuptor, pe raftul din mijloc timp de 6-10 minute.

 

Poza principala

rexfeatures_416888cmica.jpg

unt topit pentru uns
250g ciocolata neagra simpla
100g unt
6 albusuri de ou la temperatura camerei
branza Mascarpone pentru servit
frunze de menta pentru decor
6 inele metalice pentru copt
hartie pergament

Pentru iubitorii de ciocolata, iata un desert perfect pentru o masa bogata.
Numar de portii
6
Facebook Comments

cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE