Uncategorized

Budincă de legume

1. Dizolvă drojdia uscată în laptele călduţ. Taie în cubuleţe ardeiul curăţat și spălat, roșiile uscate și ciupercile.

2. Bate ouăle ca pentru omletă împreună cu uleiul de măsline. Într-un bol, pune făina cernută, toarnă în mijloc ouăle bătute, condimentele și laptele în care ai dizolvat drojdia și amestecă.

3. Adaugă legumele, amestecă, apoi toarnă aluatul într-o tavă înaltă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîncălzit 30-40 de minute, până ce capătă o culoare frumoasă.

4. Lasă budinca să se răcorească în tavă, presară condimente deasupra și scoate-o pe grătar.

 

Retete de vara: Budinca de vara

Poza principala

budinca_mica.jpg

1 ardei gras

3-4 roşii uscate

50 g măsline rondele

4 ciuperci potrivite

3 ouă

250 g făină

70 ml ulei de măsline

70 ml lapte

1 plic drojdie uscată

1 linguriță rasă cu condimente provensale

sare

 

Budincă de broccoli

Legume cât mai diverse, adunate cu un pic de făină şi ouă, să fie mai spornice şi mai gustoase.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE