Uncategorized

Budinca de miere si lamaie

1. Puneti untul si zaharul intr-un bol si mixati pana obtineti o compozitie omogena si cremoasa.

2. Adaugati treptat ouale, apoi faina si coaja si zeama de lamaie, mixand dupa fiecare adaugare.

3. Puneti mierea in tava de budinca apoi adaugati crema obtinuta.

4. Acoperiti cu o foaie de hartie de copt, apoi folie de aluminiu. Legati totul cu sfoara. Fierbeti la Bain Marie pentru 1 ora si jumatate, adaugand mereu apa atunci cand cea din vasul de Bain Marie scade.

5. Lasati sa se raceasca pentru 10 minute. Indepartati folia si hartia si rasturnati pe un platou. Decorati cu cateva feliute de lamaie si turnati mai multa miere, daca doriti.

Poza principala

rexfeatures_1324356k_mica.jpg

175 g unt, la temperatura camerei
175 g zahar
3 oua, batute
175 g faina cu agent de crestere, cernuta
coaja rasa si zeama de la o lamaie
4 linguri miere

Daca sunteti in criza de timp, dati budinca la microunde pentru 6 minute, la treapta maxima, lasati-o sa se raceasca timp de 10 minute, apoi serviti.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE