Uncategorized

Budinca de orez si coacaze negre

1. Puneti orezul si zaharul intr-o cratita si amestecati. Turnati laptele de soia si fierbeti 3-4 minute, amestecand din cand in cand.

2. Adaugati coacazele si fierbeti la foc mic inca 30 de minute, amestecand des pana cand orezul este fiert si a absorbit toata bautura Alpro Soya Natural. Amestecul ar trebui sa fie dens si cremos.

3. Imparte budinca in 4 castroane si adauga cate o lingura de budinca de soia cu aroma de vanilie pe deasupra. Presara fulgi de nuca de cocos.

Poza principala

budinca_400.jpg

50 g orez bob scurt
25 g zahar
800 ml lapte de soia
125 g coacaze negre uscate sau proaspete (250 g)
4 linguri budinca de soia cu aroma de vanilie
Pentru servire:
Fulgi de nuca de cocos

Coacazele dau acestei budinci cremoase de orez o culoare deosebita. Daca nu vi se pare destul de dulce, puteti adauga si cateva stafide pentru un plus de savoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE