Budincă de ou şi legume

1.Feliază cârnaţii și frige-i pe un grătar încins ori într-o tigaie teflonată (nu adăuga grăsime). Scoate-i într-un castron și ţine-i la cald. Feliază ardeiul gras și taie ceapa julien. Perpelește-le în vasul în care ai fript cârnaţii și pune-le în același castron.
 
2.Bate ouăle cu smântâna și adaugă brânza rasă. Potrivește de sare și piper. Unge cu ulei un vas de ceramică și pudrează-l cu griș.
 
3.Așază primul rând de cartofi tăiaţi cubuleţe, presară felii de cârnat și legume fripte. Adaugă o parte din compoziţia de smântână, pune restul de legume și cârnaţi și ce a rămas din amestecul de ouă. Așază deasupra un rând de roșii feliate subţire.
 
4.Presară cașcavalul ras și dă tava la cuptorul încins pentru 40-45 de minute. Servește-o alături de o salată proaspătă, iar dacă-ţi rămâne, pune-o la pachet, pentru a doua zi la serviciu.

Poza principala

budinca_de_ou_si_legume_mica.jpg

300 g cartofi fierţi
150 g cârnaţi
200 g brânză telemea
4 ouă
300 g smântână
50 g caşcaval
2 ardei graşi
1 ceapă de apă
2 roşii
sare
piper
griş
ulei

Budinca de ou și legume este o rețetă foarte gustoasă și aromată, nu greu de preparat și spornică.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE