Uncategorized

Budinca de paste cu pui

Fierbe pieptul de pui in apa cu sare, taie carnea in fasii. Separat, pune la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-un castron, bate bine galbenusurile cu un praf de sare. Adauga smantana, branza zdrobita cu furculita si jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Incorporeaza pastele scurse bine, carnea de pui si boabele de porumb si mazare. Toarna compozitia intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet.

Presara deasupra restul de cascaval si lasa budinca de paste cu pui la cuptor aproximativ 40-45 de minute.

Paste cu ton si sos de rosii

Sursa: Femeia de Azi

Poza principala

budinca_de_paste_cu_pui400.jpg

300 g paste tip penne
1 piept de pui 
1 lingura cu boabe de porumb 
1 cescuta cu mazare fiarta 
1 lingura cu margarina
1 lingura cu pesmet 
200 g cascaval 
100 g branza telemea 
200 ml smantana 
3 galbenusuri 
sare 
piper

Cu pastele nu dai gres niciodata. Iar pastele cu pui pot fi un adevarat deliciu.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE