Budinca de risotto cu ciocolata

1. Amestecati cafeaua, sucul de portocale si apa si aduceti compozitia la punctul de fierbere. Luati amestecul de pe foc, adaugati orezul si lasati-l sa se imbibe timp de 5 minute.

2. Intre timp, incalziti laptele, semintele de vanilie si crenguta de vanilie chiar inainte de a da in clocot. Lasati amestecul sa stea timp de 3 minute. Scoateti crenguta de vanilie.

3. Aduceti orezul din nou la fierbere si treptat adaugati laptele, amestecand continuu pana ce orezul incepe sa fiarba.

4. Adaugati zaharul, coaja de portocala, untul si frisca si amestecati bine. Luati compozitia de pe foc, presarati bucatelele de ciocolata pe deasupra si serviti.

Poza principala

budinca-din-orez-cu-cafea-si-bucatele-de-ciocolata_400.jpg

15 g cafea instant
suc si coaja de la 1 portocala
150 ml apa
100 g risotto
450 ml lapte
1 crenguta de vanilie
100 g zahar
30 g unt
125 ml frisca
ciocolata taiata

Orezul este un preparat popular, iar daca poate fi mancat la desert, cu atat mai bine.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE