Budinca de scrumbie

PASUL 1 Lasa scrumbia la desarat in apa rece cu o seara inainte de a prepara budinca. Curata ceapa si tai-o rondele, curata cartofii si taie-i felii rotunde.

PASUL 2 Unge cu putin unt o tava adanca si pune un strat de cartofi. Presara piper, pune peste si ½ din cantitatea de ceapa. Apoi din nou cartofi.

PASUL 3 Pui acum un strat de rondele de ceapa rosie. Amesteci laptele si smantana si le torni peste budinca.

PASUL 4 Baga tava la cuptor, dupa ce ai acoperit-o cu o folie de aluminiu. Lasa budinca de scrumbie 30 de minute, scoate folia si mai lasa 15 minute.

Budinca de legume

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

budinca_de_scrumbie400.jpg

4-5 cartofi mari
4 fileuri de scrumbie sarata
3 cepe
80 g unt
3 linguri cu pesmet
150 ml lapte
200 g smantana
piper
marar verde pentru decor
1 ceapa rosie

Daca binecunoscutul porc ti se pare deja „So last Christmas”, atunci iata o idee de masa de Craciun cu budinca de scrumbie.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE