Budincă de spaghete

1. Pregătește sosul bechamel: încinge untul, adaugă făina și lasă până devine aurie. Toarnă treptat laptele și supa de legume, amestecând foarte bine să se dizolve cocoloașele. După 15-20 de minute, toarnă smântâna și potrivește gustul de sare. Dă deoparte.

2. Fierbe pastele al dente și pune-le la scurs. Pune-le într-un castron, toarnă deasupra sosul bechamel, sărează și pipărează după gust.

3. Feliază dovleceii, taie fâșii ardeii și roșiile în jumătăți. Călește ardeii și dovlceii în două linguri cu ulei încins până capătă o culoare arămie.

4. Unge cu puțin ulei o tavă termorezistentă și așază la bază spaghetele cu sos. Pune deaupra legumele călite și roșiile. 

5. Pune deasupra mozarella ruptă bucăți și oregano și dă la cuptor 20-30 de minute.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Budincă de dovlecei

Poza principala

budinca_mica.jpg

400 g spaghete

200 g dovlecei 

200 g roșii cherry

220 g ardei gras

125 g mozzarella

2 linguri cu ulei de măsline

piper măcinat

oregano

sare

 

Sos bechamel:

40 g unt

60 g făină

320 ml lapte

200 ml supă de legume

80 ml smântână

 

Budincă de legume de vară

O budincă inedită, spectaculoasă și gustoasă. De încercat!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE